2011. szeptember 20., kedd

Acer Aspire ONE ZG5 netbook olcsón eladó - 7 napig - Jelenlegi ára: 35 000 Ft

Kihasználatlanság miatt eladóvá vált Acer Aspire ONE ZG5 típusú netbookom.
A gép tökéletes műszaki és esztétikai állapotban van. Kis hiba: A kijelzőn van egy folt, ami NEM az LCD hibája, hanem egyszer, amikor lecsuktam a gépet, egy újságlapot hagytam benne, és megfogta egy helyen. Világos képernyőnél látszik, de egyáltalán nem zavaró. Szerintem eltárvolítható, de nem kísérletezgettem, mert nem zavart. Az egyik képen látszik, nagysága kb mint egy fém 200 Ft-osé.
Hogy miért ezt vedd meg, ne egy hasonlós árfekvésű EEE PC-t, vagy androidos kínait ?
- mert ennek 8. 9"-os kijelzője van, ellenben az olcsó 7"-os kijelzőjű gépekkel
- mert ennek a felbontása 1024x600 képpont. Mivel a legtöbb WEB lap 1024-es szélességre van optimalizálva, ezért a 7"-os kijelzőjű gépeknél nem csak fel-le kell scrollozni a képernyőt, hanem jobbra-balra is. Mintha egy telefonon neteznél... Ezen viszont teljes szélességében látod a WEB oldalt
- mert 8 GB-os SSD kártya van benne a Winchester helyett, így nincs mozgő alkatrész, nem érzékeny a rázkódásra. Ráadásul halkabb, és kevesebbet is fogyaszt.
- mert 2 db kártyaolvasó van benne. Az egyikbe berakott kártyát winchesterként tudja kezelni, így a 8 GB-os háttértárat tovább bővítheted, míg a másik olvasót használhatod, pl a fényképeidhez
- mert 1. 6 GHz-es Intel Atom proci van benne, ellenben az olcsó Celeron 900-as, vagy ARM procersszoros gépekkel. Ez a proci lényegesen gyorsabb, egy átlag NET géphez tökéletesen megfelel
- mert beépített WEB kamerája és mikrofonja miatt pl Skype-ra ideális, nem csak Te látod a partnert, Ő is láthat téged.
- mert a beépített WiFi-t egyre több helyen használhatod. pl Mc Donalds, AGIP kút, stb...
- mert minden mobilnetet lehet vele használni az USB-n keresztül
- mert akár XP-vel, akár LINUX-szal, de szerintem Androiddal is használhatod
- mert vigyáztam rá, hogy Te is örömmel használhasd...
A gép billentyűzete angol, és az XP is az rajta. Természetesen magyar is telepíthető rá, én ezzel használtam. Minden Driver (Hang, VGA, WiFi, kamera, stb... ) feltelepítve rajta.
A géphez jár a töltője, aminek a kábelét egy helyen szerviz javította. (Nem gányolt munka, laptop szerviz végezte, nem lehet észrevenni)
Csere nem érdekel, licitet nem törlök. Kérlek inkább kérdezz, mielőtt licitálsz! Személyes átvételt preferálom, így kipróbálhatod a gépet. (Dunántúlon ebben tudok segíteni) Mint magánszemély garanciát nem tudok vállalni, de értékeléseim alapján láthatod, komolyan gondolom mind az eladást, mind a vásárlást. Postán a vevő kérésére és felelősségére, előre utalás után küldöm, de utánvéttel nem!


Jelenlegi ára: 35 000 Ft

Az aukció vége: 2011-09-18 17:14
. Acer Aspire ONE ZG5 netbook olcsón eladó - 7 napig - Jelenlegi ára: 35 000 Ft